Од 20 до 24 септември ново издание на Вино Скоп

Од 20 до 24 септември во Скопје ќе се одржи 11-тото издание на реномираниот фестивал кој го слави виното – Вино Скоп 2017. Локацијата, како и минатата година ќе биде …

Од 20 до 24 септември ново издание на Вино Скоп Прочитај повеќе