Ликовна уметност од вино

Што е она што ги обединува уметниците и виното? Одговорот е очигледен: вино. Уметноста на виното не претставува уметност на пиење, но помага за создавање на најважните, најубави и најоригинални …

Ликовна уметност од вино Прочитај повеќе