Во Охрид во тек е Фестивалот на вино и сирење

Во Охрид во тек е Фестивалот на вино и сирење, на кој свои производи презентираат винарски визби, млекарници и индивидуални производители на сирење од земјата. Манифестацијата започна синоќа со културно …

Во Охрид во тек е Фестивалот на вино и сирење Прочитај повеќе