Трето џез дружење со Четкар и вино

Во сабота, 19 август, ќе се одржи веќе традиционалната, трета по ред музичка дружба со Владимир Четкар насловена “Џез и вино”. Настанот како и изминатите години ќе се одржи покрај …

Трето џез дружење со Четкар и вино Прочитај повеќе