Ви пропадна плутата во шишето? Еве го решението што го барате!

Сигурно и вие барем еднаш сте биле во ситуација на некоја прослава или семеен ручек да отворите шише и при тоа да ви падне плутата во виното. Сте се обиделе …

Ви пропадна плутата во шишето? Еве го решението што го барате! Прочитај повеќе