Бред Пит: Станав фармер поради виното

Бред Пит, големата холивдуска ѕвезда е привлечен од животот на село и се поради, виното… Како големи вљубеници во фините вина, славниот холивудски пар Пит и Џоли веќе имаат свои …

Бред Пит: Станав фармер поради виното Прочитај повеќе