Жените преферираат вино пред секс

Дури 75% од жените изјавиле дека пијат по некоја чашка вино пред да легнат во кревет со сопругот или дечкото, тврдат англичаните во своето најново истражување. Жените често конзумираат алкохол …

Жените преферираат вино пред секс Прочитај повеќе

Хороскопот одредува кое вино е совршено за Вас

Признајте си, и Вие го проверувате вашиот хороскоп од време на време. Не секогаш ви помага, но во повеќето случаи делува смирувачки со работите кои ги прогнозира. А, ние не …

Хороскопот одредува кое вино е совршено за Вас Прочитај повеќе