Наместо со Мумм, Ф1 пилотите ќе се „прскаат“ со вината на Шандон

Освен промените во правилата во 2016 година, Формула 1 бележи и промени во однос на подиумот. Имено шампањското Мумм нема да биде присутно повеќе на прославите, а наместо тоа победниците …

Наместо со Мумм, Ф1 пилотите ќе се „прскаат“ со вината на Шандон Прочитај повеќе

Одбере чаши од кои не може да го истурите виното

Љубителите на вино можат да уживаат во овој пијалок без да стравуваат дека чашата ќе се истури и ќе останат лоши дамки што не се вадат. Дизајнерското студио Super Duper …

Одбере чаши од кои не може да го истурите виното Прочитај повеќе