И најдолгиот пат започнува со првиот чекор

Конечно, после 25 години медиумско работење, прв пат пишувам без страв и цензура. Му благодарам на мојот тим vinotika.mk од срце што ги отвори портите на нашиот нов храм. За …

И најдолгиот пат започнува со првиот чекор Прочитај повеќе

Рокот за исплата на откупеното грозје се скратува за три месеци

Винариите и сите откупувачи на вино ќе треба откупеното грозје од наредната реколта да го исплатат до 31 јануари, а не како досега до 30 април. Ова е една од …

Рокот за исплата на откупеното грозје се скратува за три месеци Прочитај повеќе