Уживајте во виното и малку поинаква предигра

Кога станува збор за возбудата, страста и задоволството во сексот, предиграта е подеднакво важна како и самиот чин на сексот. Освен стандардните начини на задоволување кои ги содржи познатата предигра, …

Уживајте во виното и малку поинаква предигра Прочитај повеќе

Основачот на Алибаба купи лозја во Франција

Основачот на Алибаба и вториот најбогат човек во Кина, Џек Ма, купи имот со лозје во Бордо, Франција. Освен лозјето, имотот Chateau de Sours којшто се протега на 85 хектари …

Основачот на Алибаба купи лозја во Франција Прочитај повеќе