Знаете ли дека „Пред Дождот“ на Манчевски има свое вино во Италија?

Влијанието и инспиративноста на филмовите на големиот Милчо Манчевски е големо насекаде, па дури и во винската Италија, каде неговиот најпознат филм, „Пред дождот“ има и свое вино. Првото бело …

Знаете ли дека „Пред Дождот“ на Манчевски има свое вино во Италија? Прочитај повеќе

Винска листа и промоција

Виното има два главни атрибути. Прво, нуди шанса за романса и уживање. Второ, може да биде многу профитабилно, посебно кога е продадена поголема количина. Овие два атрибута покажуваат дека треба …

Винска листа и промоција Прочитај повеќе