Светските џинови во производство на вино

Ексклузивно за www.vinotika.mk од Лондон, Дамата сомелиер, Анче Наневска Долги години приматот на производство на вино беше исклучително европски: Франција, Италија и Шпанија водеа пред сите други земји, дефинираа трендови …

Светските џинови во производство на вино Прочитај повеќе

Јавен повик до општествено одговорните компании за чистење на речните корита

Општина Кавадарци-Локална Самоуправа упатува јавен повик до сите општествено одговорни компании кои располагаат со тешка механизација за извршување на градежни работи да се вклучат во расчистувањето на речните корита кои …

Јавен повик до општествено одговорните компании за чистење на речните корита Прочитај повеќе