Оскар и вино за Леонардо Ди Каприо

Дваесет и пет години филмска кариера, и исто толку време Леонардо Ди Каприо ја бараше круната од филмската академија, секогаш блиску, но и толку далеку од најголемото достигнување во светот …

Оскар и вино за Леонардо Ди Каприо Прочитај повеќе

Вечера со вино е моќен афродизијак

Преку едно истражување спроведено во САД се добиени интересни резултати во однос на сексуалните желби на жените. Во анкетата учествувале 1000 лица помеѓу 18 и 64 годни, со цел да …

Вечера со вино е моќен афродизијак Прочитај повеќе