Кои се 12те најголемите митови за виното?

Патрик Капиељо, сомелиер на годината за 2014 година според изборот на угледниот магазин Food & Wine, ги откри 12 најголеми митови за вината: 1. Белото вино треба да се сервира …

Кои се 12те најголемите митови за виното? Прочитај повеќе

Тренд: Познатите брендираат вино

Иако се работи за вински брендови на избрани и мошне познати личности, вака брендираните пијалаци претставуваат едвај еден процент од вкупно продаваните вина. Но, и покрај тоа бргу се стекнуваат …

Тренд: Познатите брендираат вино Прочитај повеќе