Славни кои имаат вино од сопствени лозови насади

Со својата магија, моќ да заведува и да носи радост, виното отсекогаш го привлекувало вниманието. На неговата моќ не се имуни ниту познатите кои посакуваат да создадат свои вино кои …

Славни кои имаат вино од сопствени лозови насади Прочитај повеќе

Висока мода во комбинација со врвно вино

Француската модна куќа „Шанел“ која веќе поседува лозови насади во околината на Бордо, ќе стане сопственик на уште една голема површина на лозови плантажи, и тоа на другиот крај на …

Висока мода во комбинација со врвно вино Прочитај повеќе