Запознајте го најголемиот „лажго“ во светот на виното

Роден е во Индонезија, растел во САД каде добива репутација на човек што може да ги најде најретките вина во светот, кои ги продава екстремно скапо. Или барем така мислеле …

Запознајте го најголемиот „лажго“ во светот на виното Прочитај повеќе

Зошто младоженците наздравуваат со вино?

Здравицата со вино на младоженците не е случајна. Уште од антиката младенците пиеле вино, и тоа не само за здравица, туку и во првиот месец од бракот, погодувате, за да …

Зошто младоженците наздравуваат со вино? Прочитај повеќе