Кое е омиленото вино на Кралицата Елизабета Втора?

На некои ќе им звучи неверојатно, но молдавското вино Negru de Purcari уште го нарекуваат и кралско вино. Не е трач, туку нејзиното величество британската кралица Елизабета Втора обавезно го …

Кое е омиленото вино на Кралицата Елизабета Втора? Прочитај повеќе