Вилата „Мал Св. Климент“ направи своја винарија

Вилата „Мал Св. Климент“ од Охрид направи своја винарија во која ќе се прави вино од автохтони сорти на грозје кои се карактеристични за охридскиот регион. Идејата за ваква винарија …

Вилата „Мал Св. Климент“ направи своја винарија Прочитај повеќе