Луксузно пенливо вино со историја од 1884 година

Реномираниот производител на шампањ Bollinger, кој го снабдува и Парламентот на Обединетото кралство отвори две нови визби. Ова е бренд кој поседува налог издаден од страна на кралицата Викторија уште …

Луксузно пенливо вино со историја од 1884 година Прочитај повеќе

Поезија на етикетите на „Тиквеш“

Учесниците на 55-тите Струшки вечери на поезијата имаа несекојденвна можност да пишуваат поезија со вината на „Тиквеш“. На празни етикети со вина од едицијата „спешл селекшн“ оставија свои стихови. Уникатните …

Поезија на етикетите на „Тиквеш“ Прочитај повеќе