Досега извезени повеќе од милион килограми грозје од Тиквешијата

Годинава само преку царинската испостава Kавадарци извезени се повеќе од еден милион килограми грозје – информира Љупчо Аризанов, претседател на регионалниот Сојуз на лозарите „Агротиквешија“  од овој град. „Според информациите со кои …

Досега извезени повеќе од милион килограми грозје од Тиквешијата Прочитај повеќе