Како и зошто се фалсификува виното

Виното е пијалак добиен со алкохолна ферментација на грозјето, сложена природа која содржи повеќе од 800 различни хемиски соединенија. Виното поседува и научно докажани лековити својства кои потекнуваат од некои …

Како и зошто се фалсификува виното Прочитај повеќе