Италија и годинава пред Франција

По првата берба во 2016 година беше соопштено дека Италија ќе ја задржи титулата на најголем производител на вино. Ова го пренесоа од здружението на лозари Колдирети. Бербата оваа година …

Италија и годинава пред Франција Прочитај повеќе