Виното главна состојка во тајниот лек на Спартанците

Рецептот е базиран на зрна од боровница и смрека потопени во вино и ракија, и всушност станува збор за една сорта вино од боровница. Овој напиток лекува проблеми со лоша …

Виното главна состојка во тајниот лек на Спартанците Прочитај повеќе