За повеќе енергија напијте се вино со рузмарин

Поспаност, умор и низок притисок можете да елиминирате со само неколку капки од рузмариново вино. Еве како да го направите ова лековито вино: -Ако наутро се разбудите поуморни отколку кога …

За повеќе енергија напијте се вино со рузмарин Прочитај повеќе

Семинар за Законска регулатива за производство на вино во РМ

Во насока на образложување на правата и обврските на производителите на винско грозје и вино согласно законската регулатива, подобрување на квалитетот на виното и другите производи од винско грозје и …

Семинар за Законска регулатива за производство на вино во РМ Прочитај повеќе