Лозарите ги бараат ланските цени

Да останат минатогодишните цени за килограм грозје, побараа лозаропроизводители кои беа присутни на средбата што синоќа се одржа во салата на зградата на општина Кавадарци. На средбата иницирана од Регионалниот Сојуз …

Лозарите ги бараат ланските цени Прочитај повеќе