Првото розово чоколадо има вкус на вино

Познатата американска чоколадна компанија „Compartés“ создаде неверојатна розово пастелна чоколада за која ветува дека е онолку добра, колку што е „фотогенична“ и на Инстаграм. „Roses and Rosé“ е слатко задоволство …

Првото розово чоколадо има вкус на вино Прочитај повеќе