Погледнете го најекстравагантниот уред за служење вино

Сакате да ги почестите гостите со шише црвено вино? Оваа направа ќе ја однесе играта на ново ниво. Ставете го спиралниот едноставен отварач назад во фиока и извадете го ова …

Погледнете го најекстравагантниот уред за служење вино Прочитај повеќе

Виното е вечниот моден детаљ на Ријана

Ријана е таков тип на ѕвезда која нема влакна на јазикот и која воопшто не се срами да ја покаже својата вистинска личност во јавност. Меѓу другото, Ријана како голем …

Виното е вечниот моден детаљ на Ријана Прочитај повеќе