Придобивките од една чаша вино се огромни

Ако уживате во една испиена чаша на црвено вино повеќе одколку да одите во теретана, тогаш следнава статија секако дека ќе ве израдува. На универзитетот Алберта во Канада неодамна беше …

Придобивките од една чаша вино се огромни Прочитај повеќе

Винските екстремисти на Франција

Во време кога има позаканувачки и депресивно поконзистентни типови тероризам, не многу луѓе ќе се потресат од екстремистичка група составена од француски винари, кои во својот поход за заштита на …

Винските екстремисти на Франција Прочитај повеќе