Интервју со Драган Миташев, професионален дегустатор на вино

Драган Миташев: “Ние сме винска земја и виното тече низ нашите вени” Од кога започна твојот интерес кон она што значи добро, квалитетно вино? Виното е дел од нашиот живот, …

Интервју со Драган Миташев, професионален дегустатор на вино Прочитај повеќе