Погледнете ја официјалната програма за Тиквешкиот гроздобер 2016

Кавадарци одбројува до почетокот на 52то издание на традиционалната стопанско-туристичка манифестација „Тиквешки гроздобер“ која и годинава ќе донесе бројни настани. Според предвиденото, предгроздоберските активности ќе започнат во четврток, со вечерта …

Погледнете ја официјалната програма за Тиквешкиот гроздобер 2016 Прочитај повеќе