Винариите тактизираат, лозарите се нервираат

Дали е на повидок уште една катастрофална година во лозарството? Ова е прашање кое наскоро ќе го добие одговорот. Бербата на винско грозје ќе започне за кратко време, а винарските …

Винариите тактизираат, лозарите се нервираат Прочитај повеќе