Од кој даб се прават најдобрите буриња?

Во десетте виноцентрични правила стои дека виното најконфорно се чувствува во дрвена бочва. Секако дека постои исклучок, нo сепак првата асоцијација на вино ни дава ментална претстава на буре или …

Од кој даб се прават најдобрите буриња? Прочитај повеќе