Смеат ли трудниците повремено да испијат чаша вино?

Додека едни сметаат дека повременото пиење по чаша вино за време на ручек во бременоста е прифатливо, други тврдат дека во овој период треба во целост да се апстинира од …

Смеат ли трудниците повремено да испијат чаша вино? Прочитај повеќе