Денес и утре, прв „Слоу фуд салон“

Под мотото „Храната е движење“ денес, 18ти октомври, и утре, 19 октомври, во хотел „Александар палас“, Скопје ќе се одржи првиот „Слоу фуд салон“. Слоу Фуд обединува членови, активисти, производители, …

Денес и утре, прв „Слоу фуд салон“ Прочитај повеќе