Виното и „Фрајле“ ја проширија „стобилозофијата“

Супер енергичниот и по многу нешта уникатен женски бенд „Фрајле“ имаше уште едно прекрасно гостување во Македонија, овој пат во рамките на второто издание на „Стобилозофи“ во организација на винаријата …

Виното и „Фрајле“ ја проширија „стобилозофијата“ Прочитај повеќе