САД е најголемиот увозник на вино

САД лани биле најголеми увозници на вино во парична вредност, увезувајќи вино во висина од 5,7 милијарди долари. САД и Британија биле водечки пазари за овој вид пијалак, при што …

САД е најголемиот увозник на вино Прочитај повеќе