Квалитетното флаширано вино е единствената шанса за македонските вина

Здружението „Вина од Македонија“ заедно со други здруженија ја формира „Балканската винска мрежа“, која ќе дејствува во доменот на поврзувањето и промоцијата на виното од балканските земји. Околу придобивките од …

Квалитетното флаширано вино е единствената шанса за македонските вина Прочитај повеќе