Вирџинија, новата винска гордост на Америка

Иако Калифорнија важи за најголемиот вински центар во САД, сепак одлично вино се прави и на источниот брег, во близина на Вашингтон. Бора Баки е домаќин на група од 12 …

Вирџинија, новата винска гордост на Америка Прочитај повеќе