„Сковин“ оди на продажба

Одборот на директори на „Сковин“, најголемата скопска винерија, му предлага на „Фершпед“ (најголемиот акционер н.з.) да ја продаде винаријата во која поседува 97 отсто од акциите со право на глас. …

„Сковин“ оди на продажба Прочитај повеќе