Во Скопје ќе биде формирана „Балканска винска мрежа“

Во петок ќе биде промовирано основањето на „Балканска винска мрежа“ и стартот на реализација на проектот „Виното како мост што ги поврзува земјите од Западен Балкан“, а настанот ќе се одржи …

Во Скопје ќе биде формирана „Балканска винска мрежа“ Прочитај повеќе