Измените на Законот за виното пред Законодавно-правната комисија

Измените на Законот за виното се на второ читање пред Законодавно-правната комисија. Основната цел за донесување на Законот е дефинирање на условите за производство на вино кај мали винарии и …

Измените на Законот за виното пред Законодавно-правната комисија Прочитај повеќе