Концепт за винарија кој совршено се вклопува во околината

Foster+Partners го споделија со јавноста својот предлог за новата винарија Le Dôme во Saint-Émilion, која е втора винарија на оваа фирма во регионот на Бордо, по Château Margaux во 2015. …

Концепт за винарија кој совршено се вклопува во околината Прочитај повеќе