Во Реал Мадрид се менувале тренери поради вино!!!

Виното е многу повеќе од пијалок, дури и за најголемите фудбалски ѕвезди кои некогаш ја шутирале „бубамарата“. Веќе пишувавме за традицијата на фудбалските тренери во Англија по натпреварот да испијат …

Во Реал Мадрид се менувале тренери поради вино!!! Прочитај повеќе