Влијанието на виното во античките алкохолни коктели

Шанкерите кои превртуваат превртуваат чаши создавајќи ги своите екстравагантни коктели не се првите луѓе кои измислувале пијалаци за возрасни. Всушност постојат многу чудни древни алкохолни пијалаци кои преживеале во историските …

Влијанието на виното во античките алкохолни коктели Прочитај повеќе