Формирана Балканската винска мрежа

Балканската винска мрежа, која официјално беше формирана вчера во Скопје, значи зголемување на регионалната соработка и поврзување и заедничка промоција на вината од балканските земји. Иницијатор за нејзино формирање е …

Формирана Балканската винска мрежа Прочитај повеќе