Оваа среда, џез во лозјето

Расположени сте за џез музика, врвно вино и вкусна храна? Тогаш подгответе се за едно извонредно искуство во живописниот пејсаж на винаријата Шато Сопот, во срцето на Велешкиот вински регион. …

Оваа среда, џез во лозјето Прочитај повеќе