Охридските гимназијалци ја почуствуваа винската тајна на Токај

Слатките десертни вина од регионот Токај во Унгарија се препознатлив белег на овој крај каде во далечно минато постоеле вулкани, дури и море, со оглед на присуството на школки во …

Охридските гимназијалци ја почуствуваа винската тајна на Токај Прочитај повеќе