Во недела, Тиквешка езерска винска регата

Во недела, 6ти октомври, на Тиквешкото езеро ќе се оддржи традиционалната Тиквешка езерска винска регата која ќе ги однесе вљубениците во виното на ново магично винско патување. Според организаторот, пријавувањето …

Во недела, Тиквешка езерска винска регата Прочитај повеќе